Saraste Mielen klinikka

Klinikka on perustettu edistämään mielenterveyttä ja ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Monipuolinen terveydenhuollon asiantuntijatiimimme on sitoutunut tuomaan apua ja tukea mielenterveyden eri haasteisiin – arvostavasti ja turvallisesti.

Saraste Mielen klinikalla haluamme mahdollistaa jokaiselle mielen palveluita tarvitsevalle nopean hoitoon pääsyn sekä yksilöllisen hoitosuunnitelman, jolla voidaan saavuttaa pitkäaikaisia hoitotuloksia. Uskomme, että kaikesta on mahdollista päästä eteenpäin ja selvitä, mutta yksin sitä ei tarvitse tehdä.

Tiimissämme työskentelee kokeneita mielenterveysalan asiantuntijoina, jotka ovat keskustelevia ja helposti lähestyttäviä. Turvallinen ja arvostava kohtaaminen on hoitomme ydin. Huomioimme hoidossa ihmisen psykofyysisenä kokonaisuutena.

Haluamme myös rohkaista jokaista huoltamaan mieltään samalla tavalla kuin fyysistäkin terveyttään. Meille voi tulla, vaikka juuri nyt elämässä ei olisikaan suurta tai akuuttia kriisiä. Huolen ei tarvitse olla tietynlainen tai valmiiksi määritelty, jos haluat keskustella ammattilaisen kanssa elämäntilanteestasi.

Mielenterveys on olennainen osa meidän jokaisen hyvinvointia ja toimintakykyä. Siksi mielenterveydestä huolehtiminen on panostus, joka kannattaa ja johon kannustamme. Meillä Saraste Mielen klinikalla tulet kohdatuksi ja kuulluksi yksilöllisesti.

Saraste Mielen klinikka tarjoaa monipuolisia mielenterveyden palveluita niin yksityishenkilöille kuin organisaatioillekin. Olemme arvostava, asiakaslähtöinen ja luotettava terveydenhuollon kumppani.

Ota rohkeasti yhteyttä tai varaa aika! Lisätietoja toiminnasta ja yrityspalveluista antaa myös toimitusjohtaja Kirsi Sävelkoski, kirsi.savelkoski@sarasteklinikka.fi.