Saraste klinikka on moniammatillisen mielenterveyden hoidon edelläkävijä

Mielenterveys on paitsi itsessään tärkeää, myös olennainen osa kokonaisvaltaista terveyttämme ja toimintakykyämme. Siksi mielenterveydestä huolehtiminen on panostus, joka kannattaa. Saraste klinikka on perustettu tarjoamaa mielenterveyttä tukevat, aidosti moniammatilliset, palvelut yhdestä paikasta.

Saraste Psykiatrialla hoidamme kuitenkin enemmän kuin vain psyykkisiä oireita, sillä mieli että keho toimivat yhdessä. Panostamme kunkin asiakkaamme tilanteen kokonaisvaltaiseen arviointiin ja yksilölliseen tarpeeseen vastaavan hoitoon. Tarvittaessa teemme sen yhteistyöllä hyödyntäen moniammatillista yhteisöämme, sillä olemme koonneet tarkoin valitus tiimin terveydenhuollon ammattilaisia yhteen, jotta apu mielen ja kehon terveyden haasteisiin löytyisi helposti ilman, että sitä tarvitsee etsiä eri suunnista.

Kohtaamme Sarasteella juuri sinut ja yksilöllisen tilanteesi. Meille tullaksesi huolesi ei tarvitse olla tietynlainen tai valmiiksi määritelty, ja se voi olla pieni tai suuri. Ammattilaisemme auttavat tilanteen selvittelyssä ja etsivät yhdessä kanssasi keinoja päästä eteenpäin. Haluamme Sarastella olla osaltamme paitsi tuottamassa laadukkaita terveyspalveluja, myös luomassa terveydenhuoltoon mutkattomia ja inhimillisiä kohtaamisia.

Meille on helppo tulla. Joskus on vaikeaa tietää kenen ammattilaisista puoleen mielen tai kehon oireissa "kuuluisi" kääntyä. Meillä siitä ei tarvitse kantaa huolta, vaan ajan voi varata kenelle tahansa ammattilaisistamme. Ammattilaisemme etsivät tarvittaessa yhdessä toimivat keinot auttaa ja ohjaavat eteenpäin. Sarasteen asiakkaana on lupa luottaa siihen, että on hyvissä käsissä.

Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyyden lisäksi arvostus, luottamus ja vastuullisuus. "Saraste" klinikkamme nimessä kuvaa toivoa siitä, että värit on mahdollista löytää takaisin, vaikka ne tuntuisivat kadonneet. Samalla tavalla kun uusi päiväkin aina sarastaa.

Lisätietoja Saraste klinikasta löydät myös alta, Usein kysyttyä -osiosta, tai olemalla yhteydessä suoraan meihin. Lisätietoja antaa myös toimitusjohtaja Kirsi Sävelkoski, kirsi.savelkoski@sarasteklinikka.fi.