Olemme täällä sinua varten myös palveluntarjoajana, yhteistyökumppanina tai työyhteisönä  

Toimimme yhteistyössä monien erilaisten kumppaneiden, kuten hyvivointialueiden, vakuutusyhtiöiden, työterveyden sekä yksittäisten ammatinharjoittajien kanssa.  

Mielenterveysalan moniammatillisena edelläkävijänä toimimme yhteistyössä erilaisten tahojen kanssa ja tuotamme palveluita myös muille kuin itsemaksaville asiakkaille.

Saraste klinikan palvelut tarjolla myös yksityisille yrityksille ja ostopalveluina

Saraste klinikan moniammatillisen tiimin tai yksittäisten terveydenhuollon ammattilaisten palvelut ja ammattitaito ovat saatavilla myös yksityisille yrityksille ja ostopalveluina julkisen sektorille. Teemme tällä hetkellä yhteistyötä mm. hyvinvointialueiden, HUS:n ja Kelan kanssa. Toimimme  myös yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa.  

Kun on tarve asiantuntevalle, luotettavalle ja sujuvalle terveydenhuollon asiantuntijapalvelulle, ota yhteyttä!

Tai etsitkö yrityksellesi työterveyden kylkeen kumppania, joka fokusoisi työntekijöidesi psyykkiseen hyvinvointiin osana työkyvyn ylläpitämistä? Olemme juuri sitä. Ammattilaisemme ovat mielenterveyden haasteiden ennaltaehkäisyn ja tehokkaan hoitamisen syväosaajia. Luodaan yhdessä toimiva malli yrityksesi tarpeisiin! Ota yhteyttä toimitusjohtaja Kirsi Sävelkoskeen, kirsi.savelkoski@sarasteklinikka.fi.

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

Jos tarvitset omia palveluitasi täydentäviä palveluita tai selkeän osoitteen, jonne ohjata turvallisin mielin asiakkaasi, tai tarvitset mielenterveyden ammattilaistemme konsultaatiota, olemme täällä.

Olemme kiinnostuneita kehittämään alaa yhteistyössä kaikkien tahojen kanssa, jotka haluavat olla kunnianhimoisesti mukana kehittämässä ja tuottamassa yhä parempia mielenterveyden palveluita.

Pidämme moniammatillisuuden edistämistä tärkeänä osana asiakaslähtöisiä mielenterveyspalveluita. Avun mielenterveyden haasteisiin pitäisi olla saatavissa yhä helpommin ja sujuvammin. Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan yhteistyöllä.

Laadukkaalla yhteistyöverkostolla on myös tärkeä rooli Sarasteen toiminnassa ja hoitopoluissa, sillä haluamme turvata asiakkaidemme hyvän hoidon. Laajennamme tarvittaessa asiakkaidemme tarpeen mukaan palveluitamme yhteistyöverkostomme kautta tai ohjaamme heitä jatkohoitoon.

Keskustelemmekin mielellämme erilaisista yhteistyön muodoista sekä terveydenhuollossa että sen ulkopuolella toimivien tahojen kanssa. Otathan yhteyttä toimitusjohtaja Kirsi Sävelkoskeen, kirsi.savelkoski@sarasteklinikka.fi.

Mukaan ammattilaisena?

Meillä jokaisen ammattilaisen panos on tärkeä. Yhteistyö on vahvasti kulttuurimme keskiössä.

Sarasteella pääset tekemään merkityksellistä työtä, jota arvostetaan. Pääset toimimaan tiloissa ja yhteisössä, johon on aina mukava tulla. Tilamme ovat saaneet kiitosta niin ammattilaisilta kuin asiakkailtakin. Moniammatillinen joukkomme tarjoaa myös tukea, kun sitä tarvitset. Sarasteella voit joustavasti räätälöidä työnkuvasi ja työaikasi itsellesi sopiviksi.

Jos jaat arvomme – luottamuksen, kunnioituksen, avoimuuden ja vastuullisuuden – uskot yhteistyön voimaan ja haluat olla tuottamassa laadukkaita asiakaslähtöisiä terveyspalveluita, saatat olla juuri etsimämme tekijä kasvavaan joukkoomme.

Ota siis yhteyttä, mieluiten jo tänään!

info@sarasteklinikka.fi